Şüpheli Paketten Bu Kez Bomba Çıktı

0
56

reyhanlı bomba1Reyhanlı ilçesinde yol kenarına bırakılan şüpheli poşet, robot ile patlatıldı. Şüpheli poşetten bomba çıkarken, büyük gürültü ile patlatılan bomba, çevredeki bazı evlerin camlarını kırarken, bazı araçlara da zarar verdi.

Edinilen bilgiye göre, Reyhanlı’nın Yenişehir Mahallesi TOKİ Konutları civarı 158. Sokakta yol ortasında bırakılan siyah poşeti gören vatandaşlar, bomba olabileceği şüphesiyle durumu hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini sağladıktan sonra bomba imha ekipleri şüpheli poşeti, robot yardımıyla patlattı. İçerisinde bomba olan poşet büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın şiddetiyle çevredeki bazı evlerin camları kırıldı, park halindeki araçlar da zarar gördü. Polis ekipleri, bombanın cinsinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Bu arada, patlamanın ardından Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, Emniyet Müdürü Duygu Durukan ile Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı. Vatandaşlar ile görüşen Kaymakam Güler, konu ile ilgili gerekenin yapılacağını söyledi. Patlamadan sonra mahalle sakinleri can güvenlikleri olmadığını söyleyerek tepkilerini dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here