Samandağ Belediyesi Büyükşehir’e 50 Dönümlük Alanı Hibe Etti

0
116

savaş-samandağ1Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’i makamında ziyaret ederek Nehir’e görevinde başarılar diledi.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Samandağ Belediyesi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne çalışmalarını yürütmesi için 50 dönümlük bir alanı hibe ettiğini söyledi.

Samandağ’ın eksikleri ve ihtiyaçları hakkında Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Savaş, Büyükşehir Belediyesine hibe edilen yer için Nehir’e teşekkür etti. Başkan Savaş daha sonra Samandağ esnafını ziyaret ederek parkta vatandaşlarla bir araya geldi.

savaş-samandağ2

Vatandaşların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Savaş, Samandağ için öncelikli ihtiyacın altyapı olduğuna dikkat çekerek, sonrasında yapılacak bir sebze hali ile şehrin sosyo-kültürel ve ekonomik durumunun daha da düzeleceğini ifade etti.

Samandağ sahili ile ilgili planlarının olduğunu hatırlatan Başkan Savaş, ilçedeki elzem sıkıntıların giderilmesinin ardından, sahilde yapılacak çalışmalar ile birlikte, turizmin büyük bir ivme kazanacağını belirtti.

Her ilçe gibi Samandağ’ın da hizmetten payına düşecek olanı alacağının altını çizen Başkan Savaş, partisine bakmadan bütün ilçelere eşit mesafede davranacaklarını ve eşit şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

savaş-samandağ3

Başkan Savaş daha sonra CHP Samandağ ilçe teşkilatını ziyaret etti. Burada partililer ile görüş alışverişinde bulunan Savaş, seçim süreci boyunca yaptıkları çalışmalar için vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Savaş’a Samandağ ziyaretinde CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here