Başkan Savaş; “Sınava Girecek Yavrularımıza Başarılar Dilerim”

0
88

lütfü savaş4Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, bugün ve yarın gerçekleştirilecek Lisans Yerleştirme Sınavlarına katılacak öğrencilere başarılar diledi. Sınav nedeniyle vatandaşlardan da duyarlı davranmalarını isteyen Başkan Savaş, yazılı olarak yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Geleceğimiz olan yavrularımızın böylesine önemli bir süreci sağlıklı bir şekilde yaşamaları ve arzuladıkları biçimde neticelendirmeleri için her şeyden ve herkesten önce biz velilere çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir. Akıldan çıkarmamalıyız ki, bu görev ve sorumluluğun gereğini ancak; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kaderini belirleyecek olan hayati öneme sahip bu sınav sürecinde onları olumsuz yönde etkileyecek her türlü davranıştan sakınarak, hem sınava huzurlu ve sağlıklı bir ortamda hazırlanmalarını, hem de sakin bir sınav seansı geçirmelerini sağlayarak, özellikle de onların beden ve ruh sağlığını olumsuz yönde etkileyici, işitme sağlığını ve algılama yetisini azaltıcı çalışma verimini ve performansını düşürücü etki yaptığı bilinen gürültü çıkaran faaliyet ve eylemlerden özenle kaçınarak yerine getirmiş oluruz.

Bu dilek ve düşüncelerle, sınava giren tüm yavrularımıza üstün başarılar diler, velilerimize ve halkımıza belirtmiş olduğumuz hususlarda bugüne kadar gösterdikleri bundan sonrada göstereceklerini umduğum hassasiyetten dolayı teşekkür ederim.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here