Süper Lige Merhaba Dediler!

0
244

armutluspor2Armutluspor, Serinyolspor, Dörtyol Esnafspor takımları, Hatay Amatör Küme Süper Liginin yeni takımları oldular…

2015/2016 Futbol Sezonu Hatay 1. Amatör Küme play-off maçları geçtiğimiz hafta içinde yapılan 10. hafta karşılaşmaları ile sona erdi. 10. haftalık periyot sonunda Armutluspor, Serinyolspor, Dörtyol Esnafspor takımları, Hatay Amatör Küme Süper Liginin yeni takımları oldular.

6 Nisan 2016 Çarşamba günü oynanan karşılaşmalarda; Karaağaç Nardüzü Gençlikspor, Dörtyıol Belediyespor’a 7-2 mağlup olurken, Serinyolspor, Karaağaçspor’u 1-0’la mağlup etmeyi başardı ve grubu lider tamamladı. Armutluspor ile Dörtyol Esnafspor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştılar.

spor-dörtyol esnafspor1

Alınan bu sonuçların ardından ligi 5 galibiyet 5 beraberlikle bitiren Armutluspor toplam 20 puanla grubu lider tamamladı. 5 galibiyet 4 beraberliği bulunan Armutluspor ise 19 puanla ikinci sırada kendisine yer buldu. 4 galibiyet 6 beraberlikle 18 puan toplayabilen Dörtyol Esnafspor ise üçüncülük derecesiyle Hatay Amatör Küme Süper Liginin yeni takımı oldu. Play-Off Grubunda 14 puan toplayan Karaağaçspor 4’ci, 9 puan toplayan Dörtyol Belediyespor ise 5’ci olarak üst kategoriye çıkma şansını kaybettiler. 6’ci ve son sıradaki Karaağaç Nardüzü Gençlikspor ise 10 haftada hiç puan toplayamadı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here