Serhat Şıkoğlu’nun Hedefi İlk Üç!

0
1382

spor-vücut geliştirme1Fitness Antrenörü Serhat Şıkoğlu, Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında Boy Gösterecek…

Fitness Antrenörü Serhat Şıkoğlu, Bilek Güreşi Şampiyonasında gösterdiği başarıdan sonra şimdide Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında boy gösterecek.

İskenderun Modern Spor Kulübü Fitnees Antrenörü Serhat Şıkoğlu, 12-16 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Vücut Geliştirme Şampiyonasında İskenderun’u temsil edecek.

Tekvando branşında İskenderun’umuza sayısız başarılar kazandıran ve Milli Takım antrenörlüğü de yapan bölgemizin başarılı spor adamlarından Mehmet Korhan’ın 2014’te hizmete açtığı Modern Spor Kulübünün Fitnees Antrenörü Serhat Şıkoğlu, kentimizi bu şampiyonada başarıyla temsil etmek istediğini söyledi.

Şıkoğlu bir taraftan spor salonuna gelen üyelere spor yapmaları için en iyi imkânı sunup programlarını takip ederken diğer taraftan kendisini de ihmal etmeden günlük antrenmanını yapıp özellikle gençlere örnek olmaya çalıştığını sözlerine ekledi. İyi bir çalışmayla yarışmaya hazırlandığına dikkat çeken Şıkoğlu, hedefinde 12-16 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul’da yapılacak olan Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonasında ilk üçte yer almak olduğunu da söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here