İskenderunspor 1967 Bölgesel Amatör Ligde!

0
628

iskenderunspor 1967 (33)Turuncu-Mavililerin Tarihi Golünü Hakan Şimşek Attı

2015-2016 sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligi play-off karşılaşmaları sonunda tüm rakiplerini geride bırakan İskenderunspor 1967 Futbol Kulübü, önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele etmeye hak kazandı. Play-Off Grubunun son karşılaşmasında İskenderunspor 1967, Hakan Şimşek’in 65. dakikada attığı golle İskenderun Belediyespor’u 1-0 yendi ve BAL’ın yeni takımı oldu.

Hatay Amatör Küme Süper Liginde İskemderunspor 1967’nin şampiyon olmasıyla birlikte, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de bölgemizi iki takım birden temsil edecek.

iskenderunspor 1967 (39)

Maç sonrasında şampiyon olan İskenderunspor 1967 Futbol Takımına, şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mehmet Öztürk ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil birlikte verdiler.

ASKF Başkanı Öztürk, federasyonlarını bölgemizde tarafsız olduğunu ancak il dışına çıkıldığında taraf olacağına dikkat çekti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise bölgemizde artık tek ve güçlü bir takım olması gerektiğine işaret ederek, şampiyonluk için mücadele veren her iki takıma da teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here