Süper Amatörde Heyecan Dorukta

0
290

Play-Off’a Kalacak Son Takım Gözcüler Belediyespor mu, İskenderun Belediyespor mu Olacak?

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme Süper Ligine Hatay’ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. Edinilen bilgilere göre, Süper Ligin son haftasına gelindiğinde, Armutluspor, Defne 2013 Spor ile Reyhanlı Belediyespor, play-off oynamaya hak kazanan takımlar oldu. Play-Off oynayacak dördüncü takım ise Gözcüler Belediyespor ile İskenderun Belediyespor’dan biri olacak.

Grupta son maçlar öncesinde haftanın sonuçları şöyle oldu: Sümerspor: 4- Dörtyol Esnafspor: 4, Reyhanlı Belediyespor: 5 Gözcüler Belediyespor: 1, İskenderun Belediyespor: 3 – Serinyolspor: 0 (Hükmen), Kuruyerköyüspor: 0 – Defne 2013 Spor: 3 (Hükmen), Altınözü Gençlikspor: 0 – Ekincispor: 3 (Hükmen).

Alınan bu sonuçların ardından grupta Armutluspor 53 puan ile liderliğini sürdürdü. Defne 2013 Spor 41 puan ile ikinci, Reyhanlı Belediyespor da yine 41 puan ile üçüncü sırada yer alıyor. Gözcüler Belediyespor 34 puan ile dördüncü, İskenderun Belediyespor ise 33 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Play-Off’lara kalacak son takımın belirleneceği haftada şu maçlar oynanacak: Armutluspor-Reyhanlı Belediyespor. Gözcüler Belediyespor – Sümerspor. Ekincispor – İskenderun Belediyespor. Dörtyol Esnafspor – Altınözü Gençlik (Altınözü sahaya çıkmıyor). Serinyolspor – Kuruyerköyüspor (Kuruyerköyü sahaya çıkmıyor). Defne 2013 Spor (BAY).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here