Öz Şampiyonlardan Madalya Üstüne Madalya!

0
401

Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcuları, Isparta’nın ardından, Konya’dan da madalya ile döndüler. Kulübün başarılı antrenörü Mehmet Korhan, sporcularının Milli Takıma katılacaklarına da inandıklarını belirtti.

Ankara, Adana, Mersin, Kayseri, Konya ve Antalya gibi büyük illerin de bulunduğu Akdeniz ve İç Anadolu Bölgesinde bulunan illerin yarıştığı müsabakaların ikini ayağı 17- 19 Şubat tarihleri arasında Konya’da yapıldı. “Anadolu Yıldızlar Tekvando Şampiyonası” Yarı Finallerinde Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü sporcularından 61 kiloda yarışan Sabit Emir Yücel gümüş madalya kazanarak 2’ci olurken, 53 kiloda yarışan Barış Mengiş de bronz madalya kazanarak 3’cü oldu.

Türkiye Tekvando Federasyonu Yıldızlar Milli Takım Antrenörü de olan ve Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü Antrenörü Mehmet Korhan, elde edilen başarıyı değerlendirirken; “İki sporcumuz Hatay iline madalya kazandırarak büyük bir başarıyı bize yaşattırmışlardır. Anadolu Yıldızlar Tekvando Şampiyonasının birinci ayağı Ocak ayında Akdeniz Bölgesi olarak Isparta ilinde yapılmıştı. Kulübümüz sporcularından Sabit Emir Yücel, Barış Mengiş, Hatice Çetinkaya, Sıla Sert ve Berfin Satılmış isimli sporcularımız ilimizi temsilen müsabakaya katılmış ve bu 5 sporcumuzun dördü derece yaparak ilimize madalya getirmişlerdi.

Şampiyonanın Konya’da yapılan ikinci ayağında ise 61 kiloda yarışan Sabit Emir Yücel gümüş madalya kazanarak 2’ci olurken, 53 kiloda yarışan Barış Mengiş de bronz madalya kazanarak 3’cü oldu. İki sporcumuzu da elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Geçmişleri başarılar ile dolu sporcularımın bu yıl yapılacak olan Yıldızlar Tekvando Avrupa Şampiyonasında inşallah Milli Takım forması ile ülkeyi temsil edecek sporcular kendileri olacaklardır” değerlendirmesinde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here