Suçıkağı Mahallesi’nde Başkan Ceylan Sesleri

0
23

İyi Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan düzenlenen iftar programında Suçıkağı (Sakıt) mahallesine konuk oldu. Başkan Adayı Nazmi Ceylan beraberinde Meclis üye Adayları, İlçe yönetiminin de hazır olduğu davete katılım yoğundu.

Ceylan, dualar eşliğinde yapılan iftar programının ardından bir konuşma yaptı. Halkın tezahüratları ile konuşması kesilen Ceylan; “Beni böyle güzel ağırladığınız için, samimiyetiniz için, vakit ayırdığınız için teşekkür ediyorum. Sizlerin bu pozitifliği beni daha da heyecanlandırıyor” dedi.

“Siyasetim Değil Karakterim Bu!”

Masalarda, halkın arasında iftarını açan Nazmi Ceylan gördüğü sıcak ilgiye hitaben; “Ben halktan biriyim, sizden biriyim edebiyatı yapmıyorum. Bu köylerin çocuğuyum, sıkıntıları beraber çektik, mutluluğu beraber yaşadık ama bu şehri hiç terk etmedik. Sizlerin ilgisine mazhar olmanın gururunu yaşıyorum.

Yıllardır reklam yapmadan her türlü güzel projelerde yer aldım ve asla siyaseten prim yapmak için değil gerçekten ihtiyacı olduğu için insanlara ulaştım. Bugün adayım yine aynıyım yarın Başkan olursam da değişmeyeceğim çünkü bu benim karakterim!” açıklamasında bulunurken iftara davetli olan vatandaşlar tarafından alkışlarla destek verildi.

Yemek sonrası mahalle sakinleri Ceylan’ı çay toplantısı için evlerine davet ederken genç, yaşlı çocuk her kesimin ilgisi gözlerden kaçmadı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here