‘Sport Activities For İdeal Future’ Projesi İskenderun’da Devam Etti

0
65

İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi ev sahipliğinde ‘Sport Activities for İdeal Future’ adlı AB Projesi kapsamında İtalya ve İspanya’dan gelen konuklar kentimizde bir hafta boyunca çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundular. Yabancı Öğrenciler İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i de ziyaret ettiler.

 

Proje ortakları İtalya ve İspanya’dan gelen konukları en iyi şekilde ağırlamaya, kültürümüzü tanıtmaya çalıştıklarını kaydeden İskenderun Cumhuriyet Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni ve Proje Koordinatörü Sait Sinan Yıldırım; “Projemizin adı: Sport Activities for ideal Future ‘Safeture’. Proje ortaklarımız İtalya ve İspanya’dır. Projemizin son ayağını ülkemizde geçtiğimiz hafta boyunca gerçekleştirdik.

Gençlerimizi sürdürülebilir bir gelecek için spor aktivitelerine yöneltmek onların sosyalleşmelerini sağlamak ve çevreye duyarlı bireyler olmalarının önünü açmak proje amaçlarımızdan bir kaçıdır.

Günlük hayatımızdaki aktivitelerin ne kadar Karbon Ayak izimizi azalttığını ölçülerek nasıl daha iyi sonuçlar alabileceğimiz üzerine çalışmalar yapacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here