Spor, Kentler Arasındaki Dostluğu Pekiştirdi!

0
104

spor dostluk1PTT 1. Lige çıkma mücadelesinde play-off finaline kalan Hatayspor’un Konya’da karşılaştığı Fethiyespor maçına Hatay’ın birçok ilçesinden taraftar grubu gitti. İskenderun Demir Çelikspor’un taraftar grubu olan Kızıl Körfez Taraftar Grubu da ilimiz temsilcisi Hatayspor’u Konya’da destekledi.

İskenderun Demir Çelikspor Kulübü Başkanı Cengiz Gül, kulüp otobüsünü tahsis ederek, Konya ilinde oynanan Hatayspor ile Fethiyespor karşılaşmasına Hatayspor’u desteklemek adına taraftar götürülmesine destek verdi.

İskenderun Demir Çelikspor’un taraftar grubu olan Kızıl Körfez üyeleri de bu önemli karşılaşmada Hatayspor’a karşılaşma boyunca destek verdi. Hatayspor’un, Fethiyespor ile oynadığı 2. Lig play-off müsabakası kentler arasındaki dostluğun pekiştirilmesi adına güzel bir örmek sergiledi.

spor dostluk2

Adalet Bakanı ve Antakya Belediye Başkanına Sevgi Seli!

Hatayspor’a desteklerini hiçbir zaman için esirgemeyen Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ta takımlarını final maçında yalnız bırakmadı. Bordo-Beyazlı taraftarlar Konya’da da, Bakan Ergin ve Belediye Başkanı Savaş’a sevgi gösterilerinde bulundu ve uzun süre tezahürat etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here