Spor Gösterileri AVM’lere Taştı!

0
225

avm spor1Gençlik ve Spor Bakanlığının “Yetenek Avcısı AVM’lerde” projesi kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor Hatay İl Müdürlüğünün organizasyonluğunda geçtiğimiz hafta sonu Prime Mall İskenderun AVM’de gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi topladı. Etkinliği yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, amaçlarının halkı spora teşvik etmek olduğunu belitti.

Hatay Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğünün organizasyonluğunda, İskenderun’da gerçekleştirilen “Yetenek Avcısı AVM’lerde” projesine, salon sporları ile uğraş veren spor kulüpleri katı sunarak, kendi branşlarından mini gösteriler sundular. Etkinlikte, Raks Spor Kulübünün eğitimini verdiği adı çok fazla duyulmayan Jeet Kune Do sporu da tanıtıldı. Dans okullarının gösterileri de etkinliğe ayrı bir renk kattı.

avm spor2

Etkinlikle ilgili bilgi veren İl Müdürü Taşkın; “Amaç halkın sporu tanıması, çocuklarını spora yönlendirmesini sağlamaktır. Hatay’ın genelinde gerçekleştireceğimiz bu etkinlikleri halkın hafta sonu yoğun oldukları yerlerde yapıyoruz. Çocuklar buraya gelip, bu spor dallarını birebir görüp, tanıma şansı buluyorlar. Hatay’da sporu herksin tanıması bilmesi ve spor yapmasını sağlamak, sağlıklı bir nesil yetiştirme adına da bu tür etkinler önemlidir. Bu etkinlikte temel amaç, halkı spora teşvik etmektir. Bu etkinlikleri Hatay’ın en ücra noktaya yaymak en büyük hedefimizdir” dedi.

Önümüzdeki günlerde bu etkinliğin Prime Mall Antakya AVM’de de gerçekleştireceklerini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Taşkın, ilimizdeki tüm öğrencilerin açılan yaz okullarına kayıt yaptırmalarını beklediklerini de kaydetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here