Spor Adamlarından Vayısoğlu’na Ziyaret

0
389

spor adamları1İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulübünün “Türk Futbolunun Geleceği ve Gençliği” konulu paneline katılmak için İskenderun’a gelen Türk futbolunun tanınmış ve adlarından sıkça söz ettiren spor adamları, kentte bir dizi ziyaretler de gerçekleştirdiler. Futbol adamları, kentimizdeki ilk ziyaretlerini İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu’na gerçekleştirdiler.

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon gibi takımlarda Teknik Direktörlük de yapmış olan Ahmet Akçan, Spor Yazarları Kemal Özcanlı, Orhan Zeki Ak ve Uluslararası Futbol Menajeri Cihangir Güner ile birlikte İskenderun Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, dün Ticaret Borsası Genel Sekreteri Vayısoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

spor adamları2

Kentimizde spora ve eğitime destek verdiği için Engin beyi ziyaret ettiklerini söyleyen Kulüp Başkanı Cerrahoğlu, bu ziyareti Türk futbolunda adlarından sıkça söz ettiren spor adamları ile gerçekleştirdiklerini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Ticaret Borsası Genel Sekreteri Engin Vayısoğlu da; “Televizyonlarda her zaman gördüğümüz ve çoğu zaman tanışmak için can attığımız Türk futbolunun yıldızlarını burada ağırlamaktan ve beraber olmaktan onur duydum” dedi.

Sohbet eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette İskenderun’a duydukları hayranlıkları gizleyemeyen spor adamları ise İskenderun’u çok beğendiklerini belirttiler. Kentimizde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına da değinen Galatasaray’ın efsane isimlerinden Antrenör Ahmet Akçan; “Bizler senelerce futbolda altyapının önemine vurgu yaptık. Bugüne kadar çok ciddi hiçbir şey yapılmadı ve yapılmıyor da! Ancak burada kentin altyapısı yapılıyor. İskenderun’da yaşayan vatandaşların sadece biraz sabretmeleri gerekir. Daha sonra çok güzel bir yaşam onların olacaktır” şeklinde konuşurken, İskenderun’u çok farklı gördüğünü ve buranın yaşanabilir bir yer olduğunun altını çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here