Soydan Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
49

mehmet soydan11Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Soydan, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerin birçok açıdan çok büyük önem arz ettiğine vurgu yaptı.

Soydan geçtiğimiz günlerde önce Çay Mahallesi daha sonra da İsmet İnönü Mahallesinde evlere konuk oldu. Belirlenen evlerde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Soydan, İskenderun’da barış huzur ve kardeşliğin hüküm sürmesini istediklerini söyledi. İskenderun’un bugüne kadar hep muhalefette kaldığına dikkat çeken Soydan, bu seçimde artık bu gidişe bir son verilmesini ve herkese eşit hizmet edebilecek Ak Parti iktidarını İskenderun’da iktidar yapmak gerektiğine vurgu yaptı.

Soydan, Hatay büyükşehir seçimlerinin de çok büyük önem arz ettiğini belirtti. Dev projelerle Hatay’ın ve İskenderun’un büyük hizmetler alacağını belirten Soydan, bu projelerin işsizliğe de önemli ölçüde çare olacağının altını çizdi. Büyükşehir seçimlerinin bu manada iyi analiz edilmesi ve iyi karar verilmesi gerektiğine değinen Soydan, İskenderun’a hak ettiği hizmetleri getirebilecek olan Ak Parti’yi artık iktidar yapmanın zorunlu bir hal aldığını sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here