Diyarbakır Kaçtı, Hatayspor Kovaladı!

0
77

hatayspor22. Lig Beyaz Grup Lideri Hatayspor Hazırlık Maçında Diyarbakır BŞB ile Karşılaştı

Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Hatayspor, geçtiğimiz hafta sonu yine 2. Lig temsilcilerinden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı ilk hazırlık maçında rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Kulüp 2. Başkanı Sadullah Ergin; “Şampiyonluğa inanmış yönetim, teknik heyet ve futbolcular yanında taraftarlarımızın ve basınımızın da desteğiyle Hatayspor hedefine ulaşacaktır” dedi.

Hatayspor kafilesi, yoğun bir tempo ile ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan da takıma yeni kazandırılan futbolcuların takıma bir an önce etapta olabilmesi için hazırlık maçları yapıyor. Şampiyonluk hedefi doğrultusunda çalışmalarına aralıksız şekilde sürdürdüklerini söyleyen 2. Başkan Ergin; “Teknik Direktörümüz Ahmet Taşyürek ve antrenörlerimiz nezaretinde 24 kişilik futbolcu kadromuz hırslı ve azimli şekilde günde çift antrenmanla ikinci yarıya hazırlanıyor. Futbolcularımızın bu çalışma temposu bizi ikinci yarı maçları öncesi hayli umutlandırmaktadır. Şampiyonluğa inanmış yönetim, teknik heyet ve futbolcular yanında taraftarlarımızın ve basınımızın da desteğiyle Hatayspor hedefine ulaşacaktır” diye konuştu.

Kamp çalışmalarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile hazırlık maçı yapan Hatayspor, karşılaşmanın her yarısında da farklı kadrolar ile sahaya çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Diyarbakır BŞB, karşılaşmanın 4. dakikada Ercüment ile 1-0 öne geçti. Golün şokunu üzerinden hemen atan Hatayspor, rakibinin üzerinden üstünlüğünü hissettirdi ve karşılaşmanın 22. dakikasında Soner’in uzun pasıyla ceza alanına giren Volkan Serim’in sert şutunda eşitliği sağladı: 1-1. Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına gelindiğinde Diyarbakır BŞB’nin geliştirdiği atakta Mert, takımının ikinci golünü attı ve ilk devre 2-1’lik sonuçla bitti. İkinci yarıya farklı bir kadro ile çıkan Hatayspor, karşılaşmanın 70. dakikasında Caner Bulut ile yeniden eşitliği yakaladı: 2-2. Atılan bu golün ardından başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here