“Sorunlar Çözülene Kadara Takipçisi Olacağım”

0
74

serkan topal19CHP’li Vekil Serkan Topal, Hatay’ın Sorunlarını Mecliste Anlattı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal, TBMM Genel Kurulu’nda devam eden bütçe görüşmeleri sırasında Hatay’ın önemli sorunlarına değinerek bu sorunlar çözümlenene kadar bunların takipçisi olacağını ve her fırsatta dillendireceğini belirtti.

CHP’li Vekil Topal yaptığı konuşmada Samandağ-Antakya duble yolunun hala tamamlanmadığını belirterek yaşanan can kayıplarının önlenebilmesi için bu yolun bir an önce bitirilmesini talep etti. Yine benzer şekilde Samandağ çevre yoluna hala başlanmadığını da hatırlatan Milletvekili Topal, Altınözü-Antakya duble yolunun da bitirilmesini istedi. Karaçay ve Reyhanlı Barajlarının da bitirilmesi gerektiğini belirten Topal, Reyhanlı Barajı’nın sözde 2015’de bitirileceği sözünün verildiğini fakat bitirilemediğini de sözlerine ekledi.

Milletvekili Serkan Topal konuşmasının sonunda Suriye savaşı nedeniyle hastanelerin özellikle yoğun bakım ünitelerinin dolu olduğunu, savaş nedeniyle gelenlerin Hatay hastanelerinin kapasitesinin çok üzerinde bir nüfus yarattığını belirterek Sağlık Bakanı’ndan bir an önce Samandağ ve Reyhanlı’ya teşekküllü hastanelerin yapımı için söz verilmesini istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here