Son Haftalarda Parola Galibiyet!

0
81

spor-takımlarımızSpor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, son haftalardaki kötü performansını son iki haftaya taşımak istemiyor. 6 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Altay ile karşılaşacak olan temsilcimiz İDÇspor, İzmir’de mutlak galibiyet arayacak. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Ligde zaman-zaman istikrarsız sonuçlar aldık ancak son maçlarımızı galibiyetle kapatarak ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Altay maçından 3 puan almak hedefindeyiz” dedi. Temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor 37 puanla 11. sırada yer alıyor.

2. Lig Kırmızı Grupta play-off mücadelesi veren Hatayspor ise bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Çankırısıpor maçı öncesi hazırlıklarını tamamladı. Futbolcuların form durumunun üst seviyede olması bu kritik maç öncesi taraftarları da umutlandırıyor. Bu arada kart cezaları dolayısıyla Ünye maçında oynamayan Enis Gül ve M.Fuat Gölbaşı’nın cezasının sona erdiği Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in şans vermesi halinde bu futbolcuların Çankırı maçında forma giyebileceği belirtildi. Taşyürek, Önümüzde 2 maçlarının kaldığını, Çankırı ve Tepecik maçlarını alarak play-off’a kalacaklarına inançlarının tam olduğunu kaydetti.

3. lige veda eden Turuncu-Mavili ekibimiz İskenderunspor 1967 de hafta içinde ligin son maçı olan Belediye Bingölspor deplasmanına gitmeme kararı aldı. 1967’nin bu tutumu cezayı da beraberinde getirecek. Futbol Federasyonu, maçlara çıkmayan kulüplere 3-0 hükmen mağlup, 3 puan silme ve para cezası uyguluyor.

3. Lig 1. Grupta mücadele veren Kırıkhanspor ise haftayı İstanbulspor deplasmanında geçirecek. Rakibi gibi play-off hesapları yapan 53 puanlı Kırıkhanspor, 6. sırada olmasına rağmen 55 puanlı rakibi İstanbulspor’u mağlup ederse ilk 5’te kendine yer bulabilecek ve play-off oynayacak. Haftanın programı ise şöyle; è è

Altay-İskenderun Demir Çelikspor

6 Mayıs 2013 Pazartesi Saat: 17.00

Alsancak Stadı

Volkan Şeker, Samet Çiçek, Cemal Alpay

Çankırıspor-Hatayspor

5 Mayıs 2013 Pazar Saat: 15.30

Çankırı Atatürk Stadı

İbrahim Halil İleri, Halil Kurt, Ömer Faruk Bakır

Belediye Bingölspor-İskenderunspor 1967

5 Mayıs 2013 Pazar Saat: 15.30

Bingöl Şehir Stadı

Deniz Gültekin, Mahmut Arık, Ömer Sevinç

İstanbulspor A.Ş.-Kırıkhanspor

5 Mayıs 2013 Pazar Saat: 15.30

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı

Özkan Çeliker, Erdem Gökalp, Özmen Atalay

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here