Seyfi Dingil; “İş Dünyasının Yanındayız!”

0
140

seyfi dingil25Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, iş dünyasının her zaman yanında olduklarını belirtti.

Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil ve Ak Parti heyeti gün içerisinde İşadamları Ali Tekten, Mahir Taner, Yusuf Güler, Doğan Erten, Ahmet Aksoy, Nuri Üysen’i ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Ergin,  Türkiye’deki istikrar sayesinde iş dünyasının rahat hareket ettiğini belirterek; “Bizler her zaman sizlerin yanında olduk olmaya devam edeceğiz. 7 gün 24 saat sanayicinin, iş dünyasının yanındayız. Sizler ekonomiye katkı sağlamanın yanında istihdam sağlayarak işsizliğin çözülmesinde önemli rol oynuyorsunuz” dedi.

Seyfi Dingil ise İskenderun’da her zaman iş dünyası ile iç içe olduklarını belirterek; “Sadece seçim dönemi değil, her zaman esnafın, iş dünyasının yanındayız. 30 Mart’ta göreve gediğimizde Allahın izniyle çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Birlik ve beraberlik içerisinde İskenderun’u hep birlikte kalkındıracağız. İskenderun Türkiye’nin en güzel ilk beş ilçesinden biri yapacağız” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here