Civelek; “En Güzel Şey Halkın Güveni ve Sevgisidir!”

0
70

yusuf civelek1İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, esnaf ziyaretinde bulundu. CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve partililerin de katıldığı ziyarette esnafın ve halkın hatırını soran Civelek, ayaküstü kısa sohbetlerde bulundu.

Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek’e çalışmalardan dolayı teşekkür eden esnaf ve vatandaşlar, başarı dileğinde bulundu. Civelek’in her zaman esnafın yanında olduğunu, desteklediğini ve halk için önemli ve kalıcı hizmetler yaptığını belirten esnaf ve vatandaşlar, destek mesajını ilettiler.

yusuf civelek2

Civelek’in dürüst kişiliğiyle kalıcı hizmetler yaptığını belirten İsmet İnönü Caddesi esnafı; “İskenderun’un damarlarını değiştirdiniz. Bundan daha güzel ne olabilir? Sayenizde güzel ve temiz suyla elimizi yıkıyoruz, inşallah yakında musluktan akan suyu içeceğiz” dediler. Bit Pazarı esnafı da; “Beş yıl içinde çok huzur içerisinde olduk. Türkiye’nin en ucuz suyunu biz İskenderunlular kullanıyoruz. Mahallelerimiz asfaltlandı, parke taşı döşendi, her yer pırıl-pırıl oldu. Allah sizden razı olsun, yolunuz açık olsun” değerlendirmesinde bulundu.

yusuf civelek3

Güzel söz ve destekler için teşekkür eden Başkan Civelek; “Beş yılda halkımızın yaşamını kolaylaştırıcı ve mutluluğunu arttırıcı çalışma ve hizmetler yaptık. En önemlisi çalmadan, çaldırmadan, sosyal hizmet belediye anlayışıyla halkımıza hizmet verdik. Halkımız teveccüh gösterirse, halkımız için daha güzel çalışmalar yapacağız. En güzel şey, halkımızın güveni ve sevgisidir. Bunu görmek beni çok mutlu etti” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here