Seval Kirmit Yazar İkinci Kitabını Okurları İçin İmzaladı

0
339

Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Seval Kirmit Yazar, geçtiğimiz hafta sonu, ikinci kitabı olan ‘Zaman Kimseyi Beklemez’in imza gününde okurlarıyla buluştu.

Park Forbes Alışveriş Merkezinde düzenlediği imza gününde okurlarıyla sohbet etme imkanı bulan Yazar, kitabını imzalayarak onlara takdim etti.

Eşi, İskenderun Belediyesi MHP Grupbaşkanvekili Emir Selim Yazar ve ailesinin yalnız bırakmadığı Seval Kirmit Yazar, okurlarıyla buluşmaktan ve onların kitaplarıyla ilgili övgü dolu sözlerinden oldukça mutlu olduğu gözlendi.

İlk kitabı ‘Yaşam Parodisi’nin geçen yıl Ekim ayında okurla buluştuğunu hatırlatan Yazar; “İkinci kitabım ‘Zaman Kimseyi Beklemez’ benim için ikinci bebek heyecanı. Yine deneme kitabı. Bu defa kurgu katarak, hem anı, hem de öykü tadında bir deneme kitabı yazdım. Benimle birlikte üç karakter yer alıyor” dedi.

Geçen sene ilk kitabını teslim ettiğinde ikincisine başladığını vurgulayan Seval Kirmit Yazar; “Yaklaşık bir yıl sürdü. Osmaniye Kitap Fuarına ikinci kitabımla katıldım. Oradaki ilgi sandığımdan da iyiydi. Biraz daha küçük bir şehir olduğu için çok fazla ilgi gösterilmeyeceğini düşünüyordum ama tam tersi insanlar beni yanılttı. Çok sıcakkanlı insanlar ve dışarıdan gelen yazarlara çok fazla ilgi duyuyorlar. Orada keyifli sohbetler yaptık. Belediyenini fuara desteği büyüktü. Çok güzel ve verimli bir fuardı” diye konuştu.

Üçüncü kitabı içinde çalışmalara başladığını aktaran Yazar, üçüncü kitabının ise bir öykü kitabı olacağını, içerisinde kısa kısa öykülerin yer alacağını ifade etti.

Yoğun bir gün geçiren Yazar, okurlarının gösterdiği büyük ilgiden oldukça memnun ve mutlu olduğunu da belirterek, okurlarına ilgilerinden ötürü teşekkür etti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here