Saadet Partisi’nin Hatay’da 3 İlçe Adayı Belli oldu!

0
231

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı yerel seçim çalışmalarını hızlandırdı

Saadet Partisi Hatay teşkilatı Aralık Ayı İl Divan Toplantısını, yerel seçimlerden bölge sorumlusu Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Mustafa Kurdaş ve Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın katılımı ile Antakya’da gerçekleştirdi.

Yapılan istişareler neticesinde geçtiğimiz gün miting havasında aday adaylığını açıklayan Recep Baysal’ın Payas, Kumlu ilçesinde Uğur Ural, Belen ilçesinde de Zekeriya Eğe’nin aday olduğu açıklandı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK) Mustafa Kurdaş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere dürüst, sevilen, güçlü adaylarla hazırlandıklarını belirterek diğer ilçelerde ve büyükşehirde aday belirleme sürecinin devam ettiğini söyledi.

Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da; “Payas adayımız Recep Baysal başta olmak üzere, Belen adayımız Zekeriya Eğe ve 24 Haziran genel seçimlerinde Kumlu bölgesinde milletvekili adayımız olan Uğur Ural’ın bölgesinde sevilen, dürüst, ilkeli ve donanımlı adaylar. Milli görüş hareketi bu seçimlerde tekrar umut haline geldi. Ülkede başta ekonomi olmak üzere çok ciddi sorunlar ve bu duruma tepkiler var. İl ve ilçelerin hali ortada. İnsanımız çare arıyor. Kenetlenip Hatay’ımızı ve ülkemizi yolsuzluklardan, israftan, gösterişten uzak asıl sorunlara yönelerek çare olacağız.  Adaylarımıza muvaffakıyetler diliyor güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here