Selde Hayatını Kaybeden 5 Kişi Toprağa Verildi

0
105

dörtyol cenazeGeçtiğimiz Cuma günü Dörtyol’da meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden 5 kişinin cenazeleri hafta sonu toprağa verildi. 

Çökek yaylasında aşırı yağışın ardından meydana gelen heyelan nedeniyle çöken evlerin altında hayatını kaybeden 40 yaşındaki Muhammed Arif Canbolat, 54 yaşındaki Fatma Üstünel, ikiz torunları 7 yaşlarındaki Nidanur ve Nisanur Ertunç ile 51 yaşındaki Ökkeş Doğan’a Adana Adli Tıp Kurumu’nda otopsi yapıldı. Yapılan işlemlerin ardından cenazeler Dörtyol Devlet Hastanesi morguna konuldu. Cenazeler, ayrı-ayrı mezarlıklarda toprağa verilmek üzere aileleri tarafından teslim alındı.

Muhammed Arif Canbolat’ın cenazesi Ağalar Mezarlığı’na götürüldü. Ak Parti Hatay eski Milletvekili Mustafa Öztürk’ün de yeğeni olan Canbolat’ın cenaze namazına AK Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hacı Bayram Türkoğlu, Dörtyol Belediye Başkanı MHP’li Fadıl Keskin ile yakınları katıldı. Burada kılınan namazın ardından Canbolat’ın cenazesi gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Ökkeş Doğan’ın cenazesi ise Yeşil Mahallesi’ndeki Karapürler Mezarlığı’nda toprağa verildi. Dörtyol Devlet Hastanesi’nden alınan Fatma Üstünel ile ikiz torunları Nidanur ve Nisanur Ertunç’un cenazeleri ise Çamlık Mezarlığı’na götürüldü. Cenazeye CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ile MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, belediye başkanları da katıldı. Yapılan duaların ardından 3 cenaze yan yana açılan mezarda toprağa verildi.

Sel sırasında ağır yaralanan ikizlerin annesi 30 yaşındaki Zahide Ertunç ile diğer yaralılar 35 yaşındaki Firdevs Canbolat, 51 yaşındaki Emine Doğan ve 11 yaşındaki Burak Doğan’ın Dörtyol Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here