Şampiyonun Adı İskenderun Belediyespor

0
412

2016-2017 Sezonu Hatay U-16 Gençler Ligi C ve D Grubundan Şampiyonlar Belli Oldu. C Grubunu Lider Bitiren İskenderun Belediyespor ile D Grubunu Lider Bitiren Karaağaçspor, Ligin Bitimine Bir Hafta Kala Şampiyonluklarını İlan Etti

2016-2017 Sezonu Hatay Amatör Küme (U-16) Gençler Liginde şampiyon olan takımlar birer-birer belirmeye başladı. C Grubunda haftayı galibiyetle kapatan İskenderun Belediyespor ile D Grubunda rakibini farlıklı mağlup eden Karaağaçspor, şampiyonluklarını ilan eden takımlar oldular.

Rakibini Zorda Olsa 1-0 Mağlup Etti

C Grubunda haftanın en önemli karşılaşması İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapıldı. Kalabalık seyirci grubunun izlediği zorlu mücadelede İskenderun Belediyespor, güzel bir futbol sergileyen rakibi Arsuz İdman Yurdu’nu 1-0 yendi. Hatay Bölgesi hakemlerinden Sergen Pekkara, Uğur Şahin ile Yunus Emre Cesur’un yönettiği karşılaşmada Turuncu-Mavili ekibe galibiyeti getiren golü Fırat Akgündüz attı. Karşılaşmanın 19. dakikasında İskenderun Belediyespor’dan Gani Süt kırmızı kart gürdü ve bu dakikadan sonra takımını eksik bıraktı. Yaklaşık 70 dakikada eksik oynayan İskenderun temsilcisi alınan bu zorlu galibiyetin ardından puanını 23’e çıkartarak, ligin bitmesine bir hafta kala şampiyonluğunu garantiledi.

D Grubunda Karaağaçspor Şampiyon

Hatay Amatör Küme U-16 Gençler Ligi D Grubunda ise tüm rakiplerini geride bırakan Karağaçspor şampiyonluk ipini göğüsledi. İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Karaağaçspor, her iki yarıda atılan gollerle Bekbele Gençlikspor’u 7-0 mağlup etti.

Hatay Bölgesi hakemlerinde Semih Tolungüç, Oğuz Yücel Aslan ile Yunus Demir’in yönettiği karşılaşmada Karaağaçspor’un gollerini Onur Sucu (2), Sinan Çiçek, Sabit Köklü, Eren Yenikoğlu, Mehmet Can ile Ali Öksüz attı. Alınan bu sonucun ardından U-16 Gençler Ligi D Grubunda 25 puana ulaşan Karaağaçspor, yine ligin bitmesine bir hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here