Belen Belediyespor’da BAL Mutluluğu!

0
267

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcilerinden Belen Belediyespor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan zorlu karşılaşmada Ceyhan Doğanspor’u 4-2 mağlup ederek, gelecek yıl da BAL’da mücadele etmek hakkını elde etti.

Aytaç Coşar, Alican Engincan ile Fahrettin Yılmaz’ın yönettiği karşılaşmada Belen Belediyespor’a galibiyet getiren golleri Fırat Aksoy (3) ile Semir Kirmit atarken, Ceyhan Doğanspor’un gollerini ise Oktay Tunç ile Burak Ergen kaydetti. Alınan bu sonucun ardından Belen Belediyespor, önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Liginde mücadele etmeye devam edecek.

Belen Belediyespor Teknik Direktörü Halit Ersoy, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Bu hafta Ceyhan Doğanspor karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bu başarı memleket çocuklarımızın! Bu çocuklarımız sayesinde kulübümüz daha da başarılı sezonlar geçirecektir. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan kentimizin BAL’daki diğer iki takımı bu haftayı da mağlubiyetle kapattı. Karaman Belediyespor’a 2-0 yenilen İskenderunspor 1967 sondan üçüncü sırada yer alırken, grup sonuncusu olan Körfez İskenderunspor ise Adana Büyükşehir Belediyespor’a 5-0 yenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here