Şampiyonluklarımız Daim Olsun!

0
382

spor-arsuz1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Sportif Alanlardaki Tüm Turnuvalarda Şampiyonluğa Ulaşan Sporcuları, Arsuz’un Gururu Oldukları İçin Tebrik Etti

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçede farklı spor branşlarında üstün başarı yakalayan öğrencileri yayımladığı mesajla kutladı. Hatay Okullar Arası Hentbol Müsabakaları Hatay İl şampiyonluğunu hem kızlar, hem de erkeklerde kazanarak bölge şampiyonasına gitmeye hak kazanan Nardüzü Ortaokulu ve Gökmeydan Ortaokulu öğrencileri ile Hatay Süper Amatör Lig U-15 C Grubunda şampiyonluğunu ilan eden Karaağaçspor’lu sporcuları tebrik eden Başkan Culha, tüm spor branşlarında ilçenin adını en iyi şekilde duyuran  sporcuların başarılarıyla övündüğünü  ve onlarla gurur duyduğunu söyledi.

spor-arsuz2

Şampiyonluğu hiçbir rakibe kaptırmayan sporcuların katılacakları tüm müsabakalarda Arsuz’u en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inandığını ifade eden Başkan Culha, ilçenin her alanda olduğu gibi sportif alanda elde edilen yükselişiyle dikkat çektiğini vurguladı.

Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğu sürece erişilemeyecek başarı olmadığına dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Hentbolda şampiyonluk ipini göğüsleyen Nardüzü Ortaokulu ve Gökmeydan Ortaokulu öğrencileri başta olmak üzere öğretmenleri ve velileri ile bu yıl da bizleri şaşırtmayan Karaağaçspor Futbol Okulu sporcuları ve yönetim kuruluna teşekkür eder, sporcularımızı başarılarından dolayı tebrik ederim. Sporun gelişimine katkı sağlayan her türlü girişimi desteklediğimizi ifade ederken, şampiyonluklarımız tüm branşlarda daim olsun diyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here