İkem Koleji Kros’ta Hatay Şampiyonu Oldu

0
147

spor-kros1İkem Kolejliler geçtiğimiz hafta içinde Antakya Serinyol’da yapılan Genç Bayanlar Kros karşılaşmasında tüm kupa ve madalyaları topladı. Özel İKEM Koleji, okul sporları kapsamında yapılan Genç Bayanlar Atletizm (3000 m. Kros) koşularında takım olarak Hatay Şampiyonu oldu.

Genç Kızlar (B) Kategorisinde Hatay 1.si, Bireyselde 2. 3. ve 4.(A) Kategorisinde Hatay 2.si olarak yarışmadan geçen sene olduğu gibi bu sene de birinciliklerle döndü. İlimizi Türkiye Şampiyonasında temsil edecek olan Özel İKEM Koleji bu sezon birçok branşta Hatay şampiyonluklarını topluyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Beden Eğitimi Öğretmeni ve Spor Koordinatörü Antrenör Hamit Duman; “Doğru antrenman ve doğru programlama ile başarı geliyor. Akademik eğitimdeki başarısı tartışılmayan kurumumuz sporda da bu başarıyı zirveye çıkarmış durumda. Daha birçok branşta il birinciliği için çalışıyoruz. Bundan sonra Hatay Şampiyonu olan takımlarımızı ülke genelinde dereceler almak üzere hazırlayacağız. Emeği geçen başta kurucularım olmak üzere tüm İKEM ailesine ve sporcularıma sonsuz teşekkür ederim” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here