Şampiyonluk için ‘Camia’ Olmamız Gerekiyor

0
45

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, geçtiğimiz hafta Ankara’dan 3 puanla mutlu döndüklerini bu hafta sonu oynanacak olan Kızılcabölük maçının ertelenmesi nedeniyle, şimdiden Çarşamba günü oynayacakları Alanya Kestelspor maçına kilitlendiklerini kaydetti.

Hacettepe maçı öncesinde, hava muhalefetinden ötürü, maçın başlamasına 1 saat kalaya kadar, maçın oynanıp oynanmayacağının netleşmediğini bunun da takıma stres yaşattığını vurgulayan Bolat, Hacettepe maçının her yönden zor bir maç olduğunu ifade etti.

Galip Geldiğimiz İçin Mutluyum

Kar yağışının durmasıyla maçın oynanmasına karar verildiğini de kaydeden Bolat; “Neyse ki kar yağışı durmuştu, kar temizlendi de maç oynadık. 3 puanlık bir galibiyetle oradan döndük. Takımımız iyi top oynadı, çok da gol kaçırdık. Çok anlamlı bir galibiyet oldu bizim için deplasmanda. Galibiyetle başladık. Onlar da küme düşme potasında olan en sonuncu takımdı. Yani onlar için de var olma savaşıydı. İlk mağlubiyetimizi de Hacettepe’den almıştık, 3-0 yenilmiştik daha önce. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz, maç fazlasıyla lider olduk” dedi.

Maddi ve Manevi Destek Gerekiyor

İskenderunspor’u eski günlerine döndürmek için çaba sarf ettiklerini bunun için herkesten destek beklediklerini de kaydeden Başkan Bolat; “Tabii ki lig çok uzun daha 17 maçımız var. İnşallah sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Tabii ki burada şampiyon olmak için, takım olarak sadece bizim mücadelemiz yetmiyor. Bir camia olmamız gerekiyor. Bütün İskenderunların, bütün İskenderunspor sevenlerin bize maddi ve manevi destek vermesi gerekiyor.

Maddi destek olarak, hala stadyumda reklam panolarında boş yerler var, oraya reklam verebilir, maçlarınıza bilet alıp gelebilirsiniz, bize reklam olarak destek sağlayabilirsiniz. Bizim ve bu şehrin futbolunun geri dönmesine, İskenderunspor’un tekrar eski günlerine geri dönmesine çok ihtiyacı var. İskenderunspor bir yerlere geldiği zaman şehrin dinamizmlerini daha çok hareketlendiriyor. Lütfen, her yönden, her şekilde destek istiyoruz. Kavga, gürültü olmadan birbirimizi destekleyelim, birbirimizi sevelim, birbirimizi sayalım” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here