Hafta Sonu Maçları Ertelendi!

0
36

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, hafta sonu oynanacak maçların iptal edildiğini kaydetti. Cumartesi ve Çarşamba günü oynanacak maçlardan dolayı, sıkışma yaşanmasın diye federasyonun maçları ileri bir tarihe ertelediğini de belirtti.

Alanya Kestelspor Maçı Hazırlıklarına Başladık

TFF 3. Lig 2. Grupta hafta sonu oynanacak maçların iptal edilmesinin ardından gözlerini Alanya Kestel maçına çevirdiklerini de kaydeden Başkan Bolat; “Bu haftaki maçlar ertelendi. Cumartesi günü oynayacağımız Kızılcabölük maçı daha sonraki bir tarihte oynanacak. 3. Ligde sadece bizim gruptaki maçlar ertelendi. Cumartesi ve Çarşamba günü oynanacak maçlardan dolayı, sıkışma yaşanmasın diye federasyon maçları ileri bir tarihe erteledi.

Bundan dolayı, takım olarak Çarşamba günü oynayacağımız Alanya Kestelspor maçı hazırlıklarına başladık. Pazartesi günü Alanya’ya geçeceğiz. Çarşamba günü Alanya Kestelspor ile oynayacağız. Alanya Kestel takımı da çok güçlü bir rakip, bayağı transferler yaptı. O maça da 3 puan parolasıyla çıkacağız. İnşallah oradan da iyi puan ve puanlarla dönüp yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Erdinç Pekgöz İyi Bir Stoper

Yaptıkları son transferle ilgili de konuşan Bolat, Afjet Afyonspor’un stoperi Erdinç Pekgöz ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığını ifade ederek; “Dün Afyonspordan Erdinç Pekgöz’ü aldık, çok iyi bir stoper, ikinci ligin en iyi stoperlerinden bir tanesi. Pek çok takım transfer teklifi yaptı ama İskenderunspor’u tercih etti. Bizi tercih ettiği için teşekkür ediyorum. Birçok kulübün transfer listesinde idi, çok hızlı davrandık, transferi bitirdik. İskenderun’a geldiği için tekrar teşekkür ediyorum” dedi. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here