Samandağlı Hazal Can, Türkiye LYS Birincisi!

0
1210

samandağ lys birincisi1Başkan Nehir, Makamında Kabul Ettiği Can’ı Ödüllendirdi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Türkiye LYS Birincisi Samandağlı Hazal Can ve ailesini makamında kabul etti. Başkan Nehir, Hazal Can’ı başarısından dolayı kutlayarak plaket ve ödül takdim etti. Başkan Nehir’in makamında gerçekleşen ziyarete Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir ve Öğretim görevlisi Berna İleri de katıldı.

Samandağlı bir gencin böyle bir başarısı elde etmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Başkan Nehir; “Bu başarının Samandağlı bir hemşerimizin üzerinden oluşması bizi çok mutlu etti. Şahsım ve ilçe halkımız adına bu başarıdan dolayı iftihar duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Hazal’ın başarısının devamını bekliyoruz, arzu ediyoruz. Ümit ederiz yeni birincilikler sırada gelir. Tercih edeceği alanda Türkiye’de isim yapacağına inanıyorum. Kendi yaşıtlarına, kendisinden sonra gelecek kuşaklara örnek olması babında da kendisine, ailesine, emek eden öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

samandağ lys birincisi2

Hazal Can’ın Babası Tahsin Can, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür ederek; “Mutluyuz, gururluyuz, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Hazal Can’ın annesi de; “Kızım çok sistemli çalışan bir öğrencidir. Bu başarıyı bekliyordum. Kızımla gurur duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Nehir tarafından sunulan Plakette; “Hemşerimiz Hazal Can 2015 -2016 Eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen LYS sınavında Türkiye 1.si olmuştur. Bu başarıda emeği geçen başta Hemşerimiz Hazal Can ve ailesi olmak üzere tüm fedakar öğretmenlerimizi tebrik ediyorum” ifadesi yer aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here