Daha İyi Hizmet İçin Teknolojik Yenilik

0
114

arsuz-kent bilgi sistemi1Arsuz Belediyesi’nde Kent Bilgi Sistemi İçin Ön Fizibilite Çalışması Başladı

İller Bankası A.Ş. Mekansal Planlama Dairesi Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Müdürlüğü, Arsuz Belediyesi’nde Kent Bilgi Sistemi tanıtım toplantısı düzenlendi. Etkin ve verimli belediyecilik işleyişini öngören ve tüm birimleri tek bir otomasyondan yöneten sistemin tanıtım toplantısına Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ile personel katıldı.

İller Bankası A.Ş. Mekansal Planlama Dairesi Başkanlığı Teknik Uzmanları Engin Olgun ve Hulusi Adıgüzel, sistemin teknik donanımı, işleyişi, yerel yönetimlere faydaları hakkında bilgiler verirken, sistemin belediye ile halk arasında iletişim ve etkileşimi en üst düzeye çıkardığını, çoğu işlemi belediyeye gelmeden bilgisayar ortamından takip edebileceklerini dile getirdi.

İller Bankası’nın yerel yönetimlerin Kent Bilgi Sistemi projelerinin finansman ve yapımına destek olduğunu ve danışmanlık hizmeti verdiğini belirten meslek uzmanları, Arsuz için KBS fizibilite çalışması gerçekleştireceklerini ve Başkan Nazım Culha’ya konuyla ilgili ayrıntılı bir rapor sunacaklarını dile getirdi.

İller Bankası yetkilileriyle sistemin tüm ayrıntılarını değerlendiren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, vatandaşa hizmet noktasında kaliteyi arttırabilecek, hızlı ve etkin bir belediyecilik yapılmasına imkan sunacak olan teknolojik sistemleri uygulamaya hazır olduklarını ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here