Şahutoğlu’ndan, İstemihan Talay’a Tam Destek!

0
224

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Başdanışmanı ve Kültür eski Bakanı İstemihan Talay, ilimize gelerek, siyasi ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık çalışmalarını sürdüren Talay, Mersin’de yaşayan Hataylıların desteğini talep etmek üzere ilimizin önde gelen siyasi ve kanaat önderleriyle istişarelerde bulundu.

Antakya’da gerçekleşen istişare ve dayanışma toplantısına katılan CHP Kurultay Delegesi Dr. Yılmaz Şahutoğlu da, Talay’a bu kutlu yürüyüşünde destek vereceklerini ifade etti.

İskenderun Belediye Başkanlığı için adaylık çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ve her daim sahada halkla bir araya gelen, onların talep ve sıkıntılarını dinleyen Şahutoğlu da, İskenderun halkının tam desteğini almışken, Talay’ın da destekçisi olacaklarını belirtti.

Talay ile yapılan toplantı sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Şahutoğlu; “Partimizin Genel Başkan Başdanışmanı ve Kültür eski Bakanımız Sayın İstemihan Talay Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık çalışmaları kapsamında, Mersin’de yaşayan Hataylı hemşerilerimizin desteğini talep etmek ve iki şehrin dayanışma iradesi konusunda istişarelerde bulunmak üzere Antakya’da siyasiler ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Bizde Sayın bakanımızın her kesime ve sosyal katmana hitap eden kişiliği, siyasal bilinci, tecrübesi, geçmiş dönem hizmetleri kısacası bu görevi en iyi şekilde ve başarıyla yerine getirebilecek ölçütlerdeki liyakati nedeniyle her daim yanında ve destekçisi olacağımızı ifade ettik. Kendilerine bu onurlu yürüyüşte yoldaşlık edeceğimizi vurguladık” şeklinde konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here