‘Sağlıkta Gelişim’ 19 Yaşında!

0
36

İskenderun Gelişim Hastanesi, 19. yılında da tıbbi uzman kadrosunu genişletmeye ve sağlık alanında büyümeye devam ediyor.

Bölge hastanesi konumunda olan, deneyimli sağlık kadrosu ve hasta odaklı yaklaşımıyla hizmet veren İskenderun Gelişim Hastanesi’nde, nitelikli sağlık hizmetlerini her geçen gün arttırdıklarını açıklamasında ifade eden İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Ahraz; “Alanında uzman ve akademik kariyere sahip hekimlerimizle birlikte, 19. Yılımızda da bölge halkına hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz.

2005 yılından bu yana faaliyet gösteren, deneyimli ve akademik kadrosuyla hizmet sunduğumuz 206 yatak kapasitesine ve 3. Basamak Yoğun Bakım Ünitesine sahip; Yoğun Bakım Ünitesinde 38, Genel Yoğun Bakım Ünitesinde 39, Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde 13 ve KVC Yoğun Bakım Ünitesinde 5 olmak üzere, toplam 95 yoğun bakım yatağı olan hastanemizde; Acil Servis, Beslenme ve Diyet, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Check Up, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları,
Çocuk Kardiyolojisi, Dahiliye (İç Hastalıkları), Dermatoloji, Endokrinoloji, Diş Kliniği, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Gastroenteroloji, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Psikiyatri, Psikolojik Danışmanlık, Radyasyon Onkolojisi, Radyoloji, Romatoloji, Tıbbi Onkoloji, Üroloji birimlerimizle, bölge halkının en kısa sürede sağlık sorunlarının giderilmesi noktasında, önemli atılımları yerine getirmeye devam ediyoruz”
dedi.

“Büyümeye ve Gelişmeye Devam Ediyoruz”

Hastane bünyesine kazandırmış oldukları özellikli branşlarla sağlıkta önemli adımlar atmaya devam ettiklerini belirten Genel Müdür Ahraz; “Kalp Damar Cerrahisi Merkezi, Onkoloji Merkezi, Romatoloji Kliniği, Çocuk Kardiyolojisi Birimi, Endokrinoloji gibi özellikli birimlerimizle, bölgenin ihtiyacına cevap vermeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here