Sabancı Topluluğundan Hatay’a Kuluçka Merkezi

0
62

Sabancı Topluluğu tarafından 2021 yılında başlatılan ve kısa sürede Türkiye’nin en geniş katılımlı sosyal sorumluluk hareketine dönüşen Sabancı Cumhuriyet Seferberliği, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında tüm hızıyla devam ediyor.

Hatay başta olmak üzere, 6 Şubat depremlerinde ağır yıkım yaşanan bölgelerin yeniden ayağa kaldırılması için tüm gönüllüleriyle yaklaşık 1 yıldır sahada bulunan Sabancı Topluluğu, Sabancı Cumhuriyet Seferberliği kapsamında, bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına destek olacak çok özel bir projeyi hayata geçiriyor.

Gençler ve kadınlar başta olmak üzere, deprem bölgesinde her yaştan girişimcinin gelecek hayallerine ışık tutmayı amaçlayan Sabancı Topluluğu tarafından, ilimizde yapımı tamamlanan “Kuluçka Merkezi” önümüzdeki günlerde açılacak.

Kuluçka Merkezinin tanıtımı ve açılış detayları, Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper ev sahipliğinde, 25 Ekim 2023 tarihinde düzenlenecek basın toplantısında açılacak.

25 Ekim 2023 Çarşamba günü olarak programlanan basın toplantısı saat 12.00’de Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO Antakya Kisecik Fuar Alanı Hortikültür Binası (F Kapısı)!nde gerçekleştirilecek. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here