Saadet’ten Erbakan’ı Anma Konferansı

0
71

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı tarafından eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ı anma programı düzenleniyor. Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan’ın da katılacağı bir konferans düzenlenecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Necmettin Çalışkan; “Merhum Hocamızı anmak ve onun fikirlerini halkımızla paylaşmak üzere 23 Şubat Cumartesi günü Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans için tüm hazırlıklarımız tamamlandı herkesi bekliyoruz” dedi.

Milli Görüş Lideri ve eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Saadet Partisi tarafından 22 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında ‘Erbakan Haftası’ etkinlikleri kapsamında Türkiye başta olmak üzere dünyada yüzlerce program ve etkinlikle anılıyor.

Saadet Partisi Hatay İl Teşkilatı 23 Şubat Cumartesi günü (bugün) Saadet Partisi Genel Başkan Danışmanı Dr. Fatih Erbakan’ın konuşmacı olarak katılacağı konferans gerçekleştirecek.

Konferansta Dr. Fatih Erbakan Hataylılara Necmettin Erbakan’ı, onun başlattığı güzel izleri, açtığı çığırları ve bugün Milli Görüşçülere hedef olarak gerçekleştirilmek üzere bıraktığı Yeni Bir Dünya hedefini anlatacak.

Saadet Partisi İl Başkanlığından yapılan açıklamada Cumartesi akşamı saat 19:30’da Karlısu Yolu Üzeri – Yeni Otogar Yanı Saray Plaza’da gerçekleşecek programa tüm Hataylıların davetli olduğu belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here