Saadet Partisi İl Başkanlığı, İskenderun’da İstişare Toplantısı Yaptı

0
87

saadet partisi4Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı tarafından, İskenderun’da istişare toplantısı yapıldı. Hatay İl Başkanı ve GİK üyesi Dr. Necmettin Çalışkan başkanlığında İskenderun İlçe binasında düzenlenen toplantıda belediye seçim süreci konuşuldu. Toplantıya İl ve İlçe yönetimi ve üyeler katıldı.

Dr. Necmettin Çalışkan toplantıda yaptığı konuşmada, her kademede istişareler ile çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini, belediye başkan adayları seçildikten sonra da halkın fikirlerine saygı duyarak her bir projede STK, esnaf ve tüm halkımızla birlikte ortak akıl ile belediyeleri yöneteceklerini söyledi.

 Milletin Milli Görüş belediyeciliğini özlediğini kaydeden Çalışkan, Hatay için doyurucu ve yeni projeler görmediklerini belirterek; “Tüneller, adliye sarayları futbol sahaları, yollar ve parklar karın doyurmuyor ki bunlar zaten belediyenin fen işlerinin yapacağı temel işlerdir. 12 yıl az bir süre değildir ve bu güne kadar tek bir fabrika temeli atılmadı. Bu güne kadar yapmadık bundan sonra yapacağız demenin bir inandırıcılığı kalmamıştır kimseyi aldatmasınlar” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here