MHP’nin Seçim Bürosu Açılışı Mitinge Döndü

0
141

mhp-bekbeleMilliyetçi Hareket Partisinin Bekbele beldesindeki seçim bürosu açılışı görkemli oldu. Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan, İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül’ün katılımlarıyla gerçekleşen Bekbele beldesi MHP seçim Bürosunun açılışı yoğun katılımla adeta şova dönüştü.

Binlerce kişinin katıldığı açılışta halka hitap eden İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül; “MHP Büyük Şehir ve İskenderun Belediyesi hepimize hayırlı olsun, bu coşkulu kalabalık ve yoğun ilgi seçimi kazandığımızın bariz bir göstergesidir. Allah’ın izni sizlerin gayretleri ile seçimi büyük bir zaferle kazanacağız. İktidarın yıllardır ihmali, İskenderun Belediyesinin kötü yönetilen son beş yılının mağduru olan halkımız hak ettiği hizmeti bizim belediyeciliğimizde eşit olarak alacaktır.

Bir aday gittiği her yerde İktidar gücünüzü arkanıza alın diyerek demagoji yapıyor, Bekbele belediyesi iktidar partisinden değil miydi? Belediye bütçesi dışında bir yardım sağlandı mı? Hayır. Geçmiş dönemde İktidardan farklı bir yardım geleceği ve beklentisi ile iktidara oy vermiş olan kıymetli hemşerilerime buradan sesleniyorum. Hizmet ve belediyecilik bizim işimiz, Sosyal belediyecilik bizim işimiz, bu güne kadar sizi bir takım vaatlerle yıllardır ihmal edenlere bu seçimde dersini verin.  Diğer bir siyasi parti başkan adayı beş yıldır İskenderun belediyesini yönetmiştir. İskenderun belediyesi bu beş yıllık süre içinde doğru yönetilmemiştir. Ekonomik kaynaklarla yapılan hizmetler paralellik göstermemektedir. Ekonomik kaynaklar doğru kullanılmamıştır” diye konuştu.

Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Mete Aslan Bekbele halkına İskenderun belediye başkanlığı döneminde yaptığı icraatları anlattı ve “Belediyecilik benim işim Hatay Büyükşehir belediye başkanlığını kazandığımız gün Hatay’ın her ilçesi, köyü ve mahallesi eşit hizmet alacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here