Saadet İl Başkanı Çalışkan Görevini Eğe’ye Teslim Etti

0
58

saadet il başkanı1Saadet Partisi GİK üyesi ve İl Başkanı Yrd. Doç.Dr. Necmettin Çalışkan, Akademik Çalışmaları nedeni ile il başkanlığı görevini Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Eğe’ye teslim etti.

Parti il binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Çalışkan; “12 yılı aşkın bir süre Hatay’da değişik platformlarda, siyasetçi kimliğimizle ilimize hizmet etmeye gayret gösterdik. Her şeyin bir sonu olduğu gibi parti il başkanlığı hizmetimizi tamamladık. Bu süre içerisinde alın akı ile hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Bundan sonrada nasip olursa partimizde genel idare kurulu üyesi olarak görevimizi yürüteceğiz. Bu arada akademik çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Önümüzdeki süreçte partimiz inanıyorum çok daha iyi yerlere gelecektir. Bugün biz burada görevimizi uzunca yıldır il başkan yardımcılığı görevini sürdüren değerli Mustafa Eğe Bey kardeşimize gönül rahatlığı ile tenzil ediyorum. Kendisinin bu görevi hakkıyla başaracağını ve bundan sonra bayrağı çok daha iyi yerlere getirip Saadet Partisinin misyonunu en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır” dedi.

Saadet Partisine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu savunan Çalışkan; “Bölgemizin ülkemizin ve dünyamızın maruz kaldığı problemlere karşı yeni bir medeniyet inşası düşüncesinde olan, tüm olaylara köklü çözüm önerileri getiren, taklitçilikten uzak, değerlerine bağlı bir medeniyetin temsilcisi olarak, Saadet Partililer bundan sonra çok daha önemli olacaklar. Ve bugünden itibaren seçime kadar olan süreçte çalışmalarını daha yoğun bir iyi bir şekilde yürüteceklerdir” diye konuştu.

Bugünden sonrada partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Çalışkan, genel merkezlerinin vereceği tüm hizmetleri yürütmeye gayret edeceğini kaydetti.

Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Eğe konuşmasından sonra Saadet Partisi Genel İdare Kurulu üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’a plaket takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here