Rektör Dereli Mazbatasını Aldı

0
79

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörlüğü’ne yeniden atanan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, YÖK Başkanı Prof. Dr. M.A. Yekta Saraç’ın elinden mazbatasını aldı.

Mazbatasının aldıktan sonra kısa bir açıklama yapan Rektör Dereli; “Görevi şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sayın YÖK Başkanımız Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç’a ve saygıdeğer YÖK üyelerimize teşekkürlerimi arz ediyorum. Tüm gönül dostlarına ve İSTE ailesine şükranlarımı sunuyorum. Hayırlısı için dua ettik, yeniden nasip oldu. Rabbim hep birlikte, el ele, hayırlı hizmetler yapmayı ve güzel eserler üretmeyi nasip etsin. Tevdi edilen görevi layıkıyla yapabilmek için, inşallah canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu süreçte tebriklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Tebrik için çiçek vb. göndermek İSTE’yenlerin, bunun yerine, öğrencilerimize burs, kütüphanemize kitap bağışı, Mehmetçik Vakfı’na bağış veya kampusumuza ağaç dikme, vb. gibi seçenekleri değerlendirebileceklerini saygılarımla istirham ediyorum. Kalpleri; eğitim-öğretim, Ar-Ge ve Bilim/Teknoloji vizyonuyla, üreten Türkiye için atanlara selam olsun” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here