Puan Savaşları!

0
170

spor haberleri3Spor Toto 2. ve 3. Ligde mücadele eden temsilcilerimiz bu hafta sonu da kritik maçlara çıkacak. Temsilcilerimizin maç programları ve bu maçları yönetecek hakemler de belli oldu. Bu hafta sonu maçlarında Körfez İskenderunspor Manavgatspor’a, Payasspor da Ofspor A.Ş.’ye konuk olacak. Erzin Belediyespor Arsinspor’u, Kırıkhanspor Bursa Nilüferspor A.Ş.’yi, Hatayspor ise Menemen Belediyespor’u ağırlayacak.

Son 3 maçında 2. beraberlik 1 galibiyet alan Körfez İskenderunspor bu hafta sonunu Manavgat deplasmanında geçirecek. Son 3 haftada yenilgi almayan ancak sahasında oynadığı iki karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak rakiplerine puan kaptıran Turuncu-Mavili ekip kümede kalma şansını artırmak için seri galibiyetler almanın hesabı ile Manavgatspor karşısına çıkacak. Teknik Direktör Ender Traş, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için üst üste galibiyetler almanın gerektiğine işaret ederek; “Özellikle peş peşe bizim gibi alt sıralardan uzak kalmak isteyen rakiplerle oynayacağız. Bu maçlardan muhakkak suretle maksimum puanlar almalıyız” diye konuştu.

körfez iskenderunspor (66)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta ilimizi temsil eden Hatayspor ise kümede kalma mücadelesi ettiği son 5 maçta toplam 7 puan çıkararak bir nebzede olsa nefes almaya başladı. Geçen hafta Pazarspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Bordo-Beyazlılar, bu hafta sonu grupta play-off hesapları yapan güçlü rakibi Menemen Belediyespor’u evinde konuk edecek. Menemen maçı hazırlıklarını hafta başından bu yana moralli bir şekilde sürdüren Hataysporlu futbolcular, zorlu maçta iyi mücadele ederek galibiyet alacaklarına inanıyor.

hatayspor12

Spor Toto 3. Ligdeki diğer temsilcilerimiz de bu hafta sonu önemli maçlara çıkacaklar. 2. Gruptaki temsilcimiz Payasspor Ofspor A.Ş. deplasmanında puan arayacak. 1. Gruptaki temsilcilerimizden Erzin Belediyespor Arsinspor’u, Kırıkhanspor da Bursa Nilüferspor A.Ş.’yi sahalarında ağırlayacak ve galibiyet kovalayacaklar. Takımlarımızın maç programı şöyle: >>>

Manavgatspor-Körfez İskenderunspor

28 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.30

Manavgat Evrenseki Stadı

Burak Taşkınsoy, Segah Tunçkol, Mücahit Değermenci

Ofspor A.Ş.-Payasspor

28 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.00

Of İlçe Stadı

Gökhan Esen, Vedat Demir, Mehmet Ali Akkor

Erzin Belediyespor-Arsinspor

28 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.00

Erzin İlçe Stadı

İlker Yasin Avcı, Sedat Etik, Ümit Ambar

Kırıkhanspor-Bursa Nilüferspor A.Ş.

28 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.00

Kırıkhan İlçe Stadı

Semih Güner, Ali Karaoğlu, Ümit Kaya

Hatayspor-Menemen Belediyespor

28 Şubat 2016 Pazar Saat: 13.00

Antakya Atatürk Stadı

Bahattin Şimşek, Birol Güldane, Erdem Gökalp

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here