Puan Mücadelesi Yeniden Kızışıyor

0
74

TFF 1. Lig ve Spor Toto 3. Ligdeki ilimiz temsilcilerinin bu hafta sonu yapacakları maçların programları ile bu maçları yönetecek hakemler belli oldu. programa göre, 1. Lig temsilcimiz Hatayspor, sahasında Eskişehirspor’u ağırlayacak. 3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor, Şile Yıldızspor’u konuk edecek, Payasspor ise Fethiyespor deplasmanında puan mücadelesi verecek.

TFF 1. Ligin 6. haftasında, bu sezon iç saha maçını ilk kez Antakya’da oynayacak olan Hatayspor, seyircisi önünde Eskişehirspor’u konuk edecek. Bordo-Beyazlıların Teknik Direktörü İlhan Palut, Atatürk Stadyumundaki zemin çalışmalarının tamamlandığını belirterek, ligin ilk 5 haftasındaki 2 maçta, iç sahada yapmaları gereken müsabakaları da kent dışında oynadıklarını bunun kendilerini negatif etkilediğini kaydetti.

Her takımın kendi sahasında seyircisi ile oynamak isteyeceğine dikkat çeken Palut; “Bu avantajlarımızı kullanamadık. Eskişehir maçı ile beraber uzun süre sonra hem sahamızla hem taraftarımızla buluşacağız. Ben daha coşkulu bir ortamda oyuncularımın daha iyi bir performans göstereceğini düşünüyorum. Taraftarlarımızı ilk 5 haftalık süreçte mutlu edemedik. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız maçta iyi bir mücadeleyle taraftarımızı da sevindirmek istiyoruz” dedi.

Öte yandan 3. Ligdeki temsilcilerimizden Erzinspor, kendi sahasında ve seyircisi önünde Şile Yıldızspor’u konuk edecek. Turuncu-Beyazlılar sahadan 3 puanla ayrılmak ve elbette ki taraftarını sevindirmek istiyor. 3. Ligdeki diğer temsilcimiz Payasspor ise Fethiyespor deplasmanından puan veya puanlarla dönerek ligdeki kötü gidişine son vermek itiyor. Haftanın programı şöyle olacak: >>>

Hatayspor-Eskişehirspor
29 Eylül 2019 Pazar Saat: 14.00
Onur Özütoprak, Cemal Bingül, Mehmet Kapluhan
Antakya Atatürk Stadı

Erzinspor A.Ş.-Şile Yıldızspor
29 Eylül 2019 Pazar Saat: 15.30
Gökhan Özbulut, Ömer Karakaya, Servet Bozkurt
Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadı

Fethiyespor-Payasspor
29 Eylül 2019 Pazar Saat: 19.00
Sabit Selvi, Serdar İla, Mustafa Kırbaş
Fethiye İlçe Stadı
(Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here