İskenderunspor Yahyalı Maçına Sıkı Hazırlanıyor

0
141

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, Pazar günü (yarın) saat 15.00’te İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Yahyalıspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hıdır Özdemir nezaretinde sürdürüyor.

Turuncu-Mavili ekip, Hatay Amatör Lig takımlarından Samandağ Gençlerbirliği ile bir hazırlık maçı yaptı. İskenderun temsilcisi, hazırlık karşılaşmasında rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

5 Temmuz İskenderunspor ile Yahyalıspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı Ahmet Cengiz, Sinan Bülbül ile Abdullah Mesut Doğru hakem üçlüsü yönetecek.

Belediye Başkanı Tosyalı’dan Maça Davet

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderunspor’un Yahyalıspor maçı öncesinde tüm taraftarları maça davet etti. Tosyalı, 5 Temmuz Stadında oynanacak karşılaşma ile 5 Temmuz İskenderunspor’un kendi sahasında ilk maçına çıkacağını belirterek; “5 Temmuz İskenderunspor ile Yahyalıspor maçına tüm Turuncu-Maviye gönül vermiş taraftarlarımızı bekliyoruz. 29 Eylül Pazar saat 15.00’te takımıza destek olmak için statta olalım. Kendi sahamızdaki ilk maçımızdan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu anlamda takımıza güveniyoruz” dedi.

Güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini de kaydeden Tosyalı; “İlk maçımızı deplasmanda oynamamıza rağmen iyi bir mücadele ile kazandık. Her zaman 12. adam dediğimiz sezon boyunca takımıza destek olacak taraftarlarımızı bu maçımıza da bekliyoruz. 5 Temmuz İskenderunspor’umuzu hak ettiği noktaya hep birlikte taşıyacağız. Bu maçımızı da iyi bir oyunla kazanacağız” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here