“Projelerimiz, İskenderun ve Hatay’ın Geleceğini Kurtaracak”

0
259

sadullah ergin18Ak Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin; “Projelerimiz, İskenderun ve Hatay’ın Geleceğini Kurtaracak”

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, İskenderun ilçesinde düzenlenen katılım törenine iştirak ederek Ak Partiye ilhak olan aile bireylerine ‘hoş geldiniz’ dedi.

İskenderun Belediye Başkan adayı Seyfi Dingil katılım töreninde yaptığı konuşmada, Kanat Ailesi’nin AK Parti’ye katılmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Kanat Ailesi’nin Ak Parti’ye katılması ile güçlerine güç kattıklarını ifade ederek; “Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Hepiniz hoş geldiniz. Hizmet kervanına bu saatten sonra sizler de katılmış oluyorsunuz” dedi.

Bugüne kadar seçim çalışmalarında hep yapılan hizmetleri, yatırımları söylediklerini ifade eden Ergin; “Bizim yaptıklarımıza başkalarının hayali yetişemez. Milletimiz yaptığımız eserleri tek tek görüyor ve bu doğrultuda desteklerini esirgemiyor. İskenderun İlçesine adı ile kazandırılacak bir Teknik Üniversite, Radar mevkisine yapılacak yamaç paraşütü, teleferik projesi, seyir terası, kadınlara, yaşlılara yönelik sosyal projeler, metrobüs, hafif raylı trenler, göletler, Kurvaziyer Limanı, yat limanı ve tersanenin yanı sıra en önemlisi Amanos Tüneli projesi ile İskenderun ilçesi, Kilis, Gaziantep ve Şanlıurfa’ya kadar hitap edecek, istihdamın merkezi olacak. Bu projeler İskenderun ve Hatay’ın geleceğini kurtaracak projeler” dedi.

sadullah ergin19

Konuşmaların sonunda Kanat Ailesi adına Hüseyin Kanat, Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin’e tespih hediye etti. Törende Kanat ailesi adına Hamit Kanat bir konuşma yaptı. Hamit Kanat, Ak Parti’nin İskenderun’da başarılı olması için her türlü yardıma hazır olduklarını ve Ak Parti politikalarının ilkeli, gerçekçi ve başta İskenderun olmak üzere Hatay’ı layık olduğu seviyeye çıkaracağına inandıklarını belirtti.

Adakent’te 250 Aile Ak Partiye Katıldı

İskenderun ilçesi Adakent evleri sosyal tesislerinde düzenlenen törende de 250 aile resmen Ak Partili oldu. Muhtar Osman Güven, Ömer Kaya, Adem Bakılı, Hurşit Güven, Alpaslan Bohşin, Ergün Sert, Adem Çalışkan, Sedat Bilgin, Yusuf Yarar, Hakan Melekoğlu, Fatih Kunt ve Musa Kuzu’nun liderlik yaptığı grubun Ak Parti rozetleri Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin tarafından takıldı. Ergin rozet takma töreni öncesinde yaptığı konuşmada; “Ak Parti’ye katılarak gücümüze güç kattınız. Allahın izni ile bu seçimlerde artık İskenderun ilçesi hizmet belediyecilik anlayışı ile tanışacak. İskenderun’un var olan güzelliğini ön plana çıkartacak çeşitli projelerimiz var. Bu projelerin uygulamaya geçmesi İskenderun kamuoyu ile buluşması 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlere bağlı olacak” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here