Başkan Civelek, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi…

0
47

civelek öğretmenlerle“Öğretmen Aydındır, Aydınlatandır”

İskenderun Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, öğretmenlerle bir araya geldi. Belediye Briç Kulübü’nde düzenlenen sohbet toplantısına, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve öğretmenler katıldı.

Belediye Başkanı Civelek, sohbet toplantısında, konuk öğretmenlere belediyenin yaptığı çalışmalar ve gerçekleştirilecek projelerle ilgili bilgi verdi. Yaptığı konuşmasında, altyapının bittiğini, İskenderun’un omurgasının kurulduğunu, artık sıranın üst yapıya geldiğini belirten Başkan Civelek, altyapı olmadan üst yapının tutmayacağını söyledi.

civelek öğretmenlerle2

Sosyal devletin adalet, eğitim ve sağlık olarak üçayağının bulunduğunu belirten Başkan Civelek; “Eğitimsiz olmuyor. Eğitim olmazsa, diğer ayaklar da tutmuyor. Öğretmen aydındır, aydınlatandır. Eğitime, siz öğretmenlere her zaman ihtiyacımız var” dedi.

Ortadoğu’da yaşanan sıkıntılara dikkat çeken Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Biz bu sıkıntıları yaşamıyorsak, bunu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve rönesansına borçluyuz. Her zaman Büyük Önderimizin ilkeleriyle gitmeliyiz ve gideceğiz” diye konuştu.

Halkın sağduyusuna her zaman güvendiğini belirten Başkan Civelek; “Halkımızın sağduyusuna güveniyoruz. Halkımız her zaman hizmeti takdir etmiş ve hizmete oy vermiştir” dedi.

Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerinde kadınlara kurslar düzenlendiğini belirten Belediye Başkanı Civelek, halka eşit ve adil hizmet verildiğini ifade etti. Belediye Başkanı Yusuf Civelek, sohbet toplantısına katılan konuklara teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here