Play-Off İçin Sonuna Kadar Mücadele!

0
35

İskenderunspor, Iğdır Karşısında Son Dakikalarda Galibiyeti Kaçırdı…

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta haftanın en önemli karşılaşmasından birinde Alagöz Holding Iğdır FK’yı Osmaniye 7 Ocak Stadında ağırlayan temsilcimiz İskenderunspor, galibiyeti son dakikalarda yediği golle kaçırdı. Zorlu mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlanırken, Turuncu-Mavili camia kaçan galibiyet kahroldu.

Maç sonunda değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Bolat, öncelikle rakip takımı iyi bir şekilde ağırladıklarını belirtti. Dostluk adına güzel bir maç oynandığına değinen Başkan Bolat, teknik açıdan yaptığı değerlendirmede kaçan galibiyet üzüldüklerini belirtti.

Yine Yarışmacı Bir Takım Yarattık

Iğdır temsilcisinin bu ligin şampiyonluk adaylarından olduğuna da dikkat çeken Bolat; “Önce geriye düştük, sonra öne geçtik ancak son dakikalarda yediğimiz bir golle maç berabere bitti. 2-2’lik skordan tabiî ki üzgün oluyorsunuz, 2-1 galip bitirseydik bizim için çok önemliydi. Ama Soma’nın mağlubiyetiyle bizde şu anda play-off hattının içinde kalabildik. Bu hattın dışına çıkmak da istemiyoruz artık.

Bu yıl daha genç, daha dinamik, bir takım kurduk. Burada en önemli şey İskenderun halkının İskenderunspor’a ne kadar destek verdiğidir. Bu sene yine yarışmacı bir takım ortaya çıkardık, bütün dezavantajlarımıza rağmen! Artık kendi şehrimizdeyiz ve dört gözle stadımızın açılmasını bekliyoruz.

Takımımız bu grubun iyi takımlarından bir tanesi. Dev bütçeli 3-4 tane takım var ve onlarla uğraşmamız zor olacak ama biz elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Devre arasında da birkaç transfer yapıp takımı gelmesi gereken en iyi yere getireceğiz. Taraftarlarımızın hiçbir zaman boynunu bükmeyeceğiz. Ciddi desteklere ihtiyacımız var” diye konuştu.

Galibiyet Fırsatını Son Dakikalarda Teptik

Zorlu mücadelede dakikalar 8’i gösterirken, Mustafa Tahir Babaoğlu Iğdır ekibini öne geçirdi. Daha sonraki dakikalarda ataklarını sıklaştıran Turuncu-Mavili ekip 42. dakikada kazanılan penaltı ile beraberliği sağladı. Enes Soy’un penaltıdan attığı gol ilk yarının da skorunu belirledi.

Temsilcimiz İskenderunspor, ikinci yarıya da oldukça istekli ve atak başladı. 46. dakikada yine Enes Soy’un sahneye çıkmasıyla ikinci golü buldu ve öne de geçti. Turuncu-Mavililer ikinci yarı boyunca üçüncü golü aradı ancak son dakikalarda geri çekilmeye başladı. Defansa yaslanan İskenderunspor, 86. dakikada Mustafa Tahir Babaoğlu’nun golüne engel olamayınca da 3 puanı elinden kaçırdı.

Müsabakanın 90+2. dakikasında Alagöz Holding Iğdır FK’dan Mesut Özdemir kırmızı kart görürken, son dakikalarda Iğdır ceza sahasında yaşanan karambolda İskenderunsporluların elle oynama iddiaları da sonuçsuz kaldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here