Payas’tan Tüm Türkiye’ye Barış Mesajı

0
80

payas belediyespor21Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor 1975, kendi sahasında Yeni Diyarbakırspor ile karşılaştı. Tribünlerde her iki takımın taraftarları bir arada oturarak Çanakkale Zaferinin 100. yılının kutlandığı bugünlerde herkese barış mesajları verdiler.

Payas şehir stadında oynanan maçta yan yana oturan Payas Belediyespor taraftarları ile Yeni Diyarbakırspor “Azrailler Grubu” takımlarını hep birlikte destekledi.

Yan yana oturarak omuz omuza barış içerisinde takımlarını destekleme örneği gösteren her iki takımın önde gelenleri; “Her zaman her yerde bütün maçlarda taraftarlar birlikte takımlarını kardeşçe desteklesinler” diye mesaj verdiler.

Tribündeki barış kardeşlik ortamı sahaya da yansıdı centilmenlik ortamında geçen karşılaşmada ev sahibi takım konuk takıma yenilmesine karşın sporcular birlikte taraftarları alkışlarla selamladı bir birlerini kutlayarak sahadan ayrıldılar.

Durmuş Ali Çolak’a Sevgi Seli…

Öte yandan Payas Belediyespor’da kulüp yönetimi tarafından takımın teknik patronluğuna getirilen Durmuş Ali Çolak’a taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundular. Payas ilçe stadında oynanan Yeni Diyarbakırspor karşılaşması öncesinde ‘İmparator Durmuş Ali Çolak, Memleketine Hoş Geldin. Görevinde Başarılar Dileriz’ pankartı açan İskenderun-Payas Belediyespor Gönüllüleri, Çolak’a sevgi gösterilerinde de bulundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here