Başarıyı Birlikte Taçlandıralım

0
56

körfez iskenderunspor34Körfez İskenderunspor Taraftarına Çağrıda Bulunan Teknik Direktör Ramazan Silin, Turgutlu Maçında 3 Puan ve Moral Kazanmak İstediklerini Belirtti…

Başarılı bir periyodun ardından üst üste aldığı iki mağlubiyetle taraftarını üzen Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu karşılaşacağı Turgutluspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak olan Turuncu-Mavili ekip, bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak rahat bir nefes almak istiyor.

Pendikspor ile 1-1, Menemen Belediyespor ve Keçiörengücü ile 0-0, Konya Anadolu Selçukspor ile 2-2 berabere kalarak, Bayrampaşa’yı 2-1, Ofspor’u deplasmanda 2-0, Tavşanlı Linyitspor’u da 1-0 mağlup ederek, 7 haftalık periyotta 13 puan toplayan ve ligin dibinden hızla uzaklaşan Körfez İskenderunspor son iki maçında ise Tokatspor ve Kartalspor’a 2-1’lik skorlarla yenildi. Yedi haftalık periyotta elde ettiği başarılı grafiğin ardından alınan yenilgiler Turuncu-Mavili taraftarları da üzdü.

Özellikle deplasmanda oynadığı Kartalspor maçının 90+3. dakikasında yediği penaltı golüyle sahadan mağlup ayrılan Körfez İskenderunspor, bu hafta oynanacak olan Turgutluspor maçına büyük önem gösteriyor. Çok iyi bir hazırlık devresi geçirdiklerine işaret eden Teknik Direktör Ramazan Silin; “Son iki haftada şanssız şekilde mağlubiyetler aldık. Ancak bu hafta sahamızda ağırlayacağımız Turgutlu maçından alacağımız galibiyetle hem 3 puan hem de moral kazanacağız. Rakibimizin durumunu değil, kendi durumumuzu düşünüyoruz. Yine elde edeceğimizi başarılı bir grafikle bulunduğumuz yerden daha yukarılara çıkmak istiyoruz. Taraftarımıza da çağrıda bulunuyoruz. Gelin başarımızı birlikte taçlandıralım!” şeklinde konuştu.

7 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyet alarak 31 puan toplayan Körfez İskenderunspor klasmanda 13. sırada bulunuyor. Bu haftaki rakibimiz Turgutluspor ise 28 puanla 18. sırada ateş hattında yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here