Payasspor’da Mehmet Seçkin Faktörü!

0
80

Geçen Sezon Düştü Gözüyle Bakılan Takımını Ligde Bırakmayı Başardı. Bu Sezon ise Payasspor’u Adım-Adım Play-Off’a Sürüklüyor…

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Payasspor’un Teknik Direktörü Mehmet Seçkin’in başarısı spor kamuoyunda göz kamaştırıyor. Geçen sezon puan cetvelinin son sıralarında bulunan ve düştü gözüyle bakılan Payasspor’u ligde bırakmayı başaran 44 yaşındaki bölgemizin başarılı Teknik Direktörlerinden Mehmet Seçkin, 2018-2019 sezonunda da elde ettiği başarılı sonuçlarla Mavi-Beyazlıları play-off’a sürüklüyor.

Geçmişi Başarılarla Dolu

Başarılı spor adamı Mehmet Seçkin, 2017-2018 sezonunun ikinci yarısında 6 Mart tarihinde ligden düştü gözüyle bakılan Payasspor’un Teknik Direktörlüğüne getirildi. Seçkin ve ekibinin yönettiği Payasspor, oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet 2 de beraberliğin ardından topladığı 14 puan ile camiasına derin bir nefes aldırdı. Payasspor, son oynadığı karşılaşmalarda da 2 yenilgi 1 de galibiyet alarak ligi 41 puanla 12. sırada tamamladı.

Play-Off’a Adım-Adım…

2018-2019 sezonu öncesinde kısıtlı bütçeyle transfer yapan Teknik Direktör Mehmet Seçkin idaresindeki Payasspor, şu ana kadar oynadığı 17 karşılaşmada, 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 de yenilgi alarak topladığı 24 puan ile puan cetvelinin 7. sırasında yer alıyor. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here