Payasspor’da 16 Resmi Sözleşme

0
274

payasspor12Mavi Beyazlılar, Teknik Direktör Mehmet Akdemir, yardımcıları Tuğrul Yücel, Nahit Özseçen ile de sözleşme imzaladı…

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor, Teknik Direktör Mehmet Akdemir ve yardımcılarının ardından 12’si dış, 4’ü de iç olmak üzere toplam 16 futbolcuyla resmi sözleşme imzalayarak renklerine bağladı. Payasspor Kulüp Genel Kaptanı Mustafa Akyol yapılan transferlerle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Takımımızın Teknik Direktörü Mehmet Akdemir, yardımcıları Tuğrul Yücel, Nahit Özseçen ile imzaladığımız resmi sözleşmelerin ardından, Burhanettin Çakırefe (Çine Mardanspor), Edip Saruhan (Tekirovaspor), Şahin Çakır (Aksarayspor), Hüseyin Teker, Murat Çelik (Erzincan Refahiyespor), Osman Bodur (Çorum Belediyespor), İzzet Yağız (Tarsus İdman Yurdu), Mehmet Kahvecioğlu (Eti Mesgut Belediye), Şahin Fıstıkçı (Osmanlıspor-Kiralık), Ferhat Macit (Sivasspor-Kiralık), Alper Turgut (Adanaspor-Kiralık), Samet Rakipoğlu (Ümraniyespor-Kiralık) ile Hakan Ekinci, Mustafa Yıldız, Yakup Karakum (iç transfer) ve Ömer Eleler (Altyapı-profesyonel imza) ile resmi sözleşme imzaladık. 4 futbolcuyla da prensipte anlaştık. Bu futbolcularla da önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalayacağız.”

spor-payasspor (1)

Payasspor İsmi Resmileşti…

Geçmiş yıllarda Payas Belediyespor adıyla liglerde mücadele eden Mavi-Beyazlı ekip geçtiğimiz sezon Payas Belediyespor 1975 adını almıştı. Payas temsilcisi, 2015-2016 futbol sezonuyla birlikte Payasspor adıyla yola devam edecek. Payasspor yönetim kurulunun aldığı isim değişikliği kararı Türkiye Futbol Federasyonun (TFF) tarafından kabul edilerek TFF’nin resmi sitesinde de yayınlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here