Ömer Gür Kırıkhanspor’la Prensipte Anlaştı

0
359

kırıkhanspor23Spor Toto 3. Lig 1. Grupta şampiyonluk hedefi ile güçlü bir kadro kuran ilimiz temsilcilerinden Kırıkhanspor’un, Körfez İskenderunspor’lu 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Gür ile de prensipte anlaştığı öğrenildi. Gür, Kırıkhanspor’un Körfez’den aldığı 4’cü futbolcu oldu.

Kırıkhanspor Kızılcahamam Patalya Tesislerindeki kamp çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde devam ederken, aynı zamanda da genç yıldızları renklerine bağlamaya devam ediyor. Bu bağlamda Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor, Körfez İskenderunspor’lu 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Ömer Gür ile prensipte anlaştı. Ömer Gür’ün önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atarak takımın kampına katılacağı öğrenildi.

Başarılı orta saha oyuncusu Ömer Gür, geçen sezon Körfez İskenderunspor’da 18 karşılaşmada forma giydi. 1461 Trabzonspor’da forma giyen Hamza Gür’ün ikiz kardeşi olan ve Milli Takımda da görev alan Ömer Gür, Kırıkhanspor’un Teknik Direktörü Mehmet Çetin’in de eski talebesiydi.

Körfez İskenderunspor’un Taraftar Grubu olan Kızıl Körfez, sosyal paylaşım sitesinden bu transferi duyururken, Gür’ün Körfez İskenderunspor’dan Kırıkhan’a giden dördüncü futbolcu olduğuna işaret edildi ve giden futbolculara başarılar dileğinde bulunuldu. Kızıl Körfez’in mesajında; “Murat KURT, Mehmet ÖNCAN ve Emrah AKŞİT’ten sonra Ömer GÜR de Kırıkhanspor’da. Bu 4 futbolcumuza Kırıkhanspor’da başarılar dileriz. Yolunuz açık olsun” denildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here