Payasspor, Ümraniyespor’u 3-1 ile Geçti 

0
291

payasspor19Payasspor’u galibiyete taşıyan golleri Mustafa Yıldız (2) ile Yakup Karakum atarken, Ümraniye Spor’un tek golünü Ziya kaydetti.

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Payasspor, Teknik Direktör Mehmet Akdemir, yardımcıları Tuğrul Yücel ile Nahit Özseçen idaresinde 3. etap kamp çalışmalarını yaptığı Nevşehir Ürgüp Mustafa Otel tesislerinde aynı zamanda da hazırlık karşılaşması serisine devam ediyor.

Payas ekibi, Ürgüp Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü sahasında oynadığı özel karşılaşmada 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Ümraniyespor’u ikinci yarıda atılan gollerle 3-1 mağlup etti. Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Hakan Durmaz, Önder Kaya ile Yaşar Şen’in yönettiği karşılaşmada Payasspor’un gollerini 54 ve 65. dakikalarda Mustafa Yıldız, 86. dakikada Yakup Karakum attı. Ümraniyespor’un tek golünü karşılaşmanın 23. dakikasında Ziya kaydetti.

payasspor20

Mustafa Yıldızlaştı…

Payasspor’un genç yeteneği 21 yaşındaki Mustafa Yıldız, ilk yarıda 1-0 mağlup durumdaki takımının ikinci yarısında imdadına yetişti. Teknik Direktörü Mehmet Akdemir tarafından ikinci yarıda oyuna alınan Mustafa Yıldız, attığı güzel gollerle adeta sahada soy ismi gibi yıldızlaştı. Karşılaşmanın 86. dakikasında Yakup Karakum’un attığı şık kafa golü ise görülmeye değerdi.

Arsiznspor ile 0-0 Berabere kalmıştı

Payasspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarında daha önce karşılaştığı Arsinspor ile golsüz berabere kalmıştı.. Her iki takımın ileri uç adamlarının gollük pozisyonları cömertçe harcadığı karşılaşmayı Nevşehir Bölgesi hakemlerinden Fatih Kolukısa, İsmail Özdemir ile İbrahim Akkoç yönetmişti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here